Van’da otomobil bariyerlere çarptı: 5 kişi yaralandı

Van’da Demir Bariyerlere Çarpan Otomobilde 5 Kişi Yaralandı

Van’da meydana gelen trafik kazasında otomobilin demir bariyerlere çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre; Van-Hakkari kara yolunun Kurubaş Geçidi’nde sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 MGP 301 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarptı.

Olayın yaşandığı bölgeye ihbar üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada hasar gören araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

(Kaynak: ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Memleketinde mezarını kazdırdı: 1 gün sonra öldü

Bingöl’ün Solhan ilçesine yakınlarını ziyarete gelen Muzaffer Diken, aile kabristanında kendisi ve eşi için mezar kazdırdıktan 1 gün sonra fenalaşıp hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan Diken’in, ölümünden 1 gün önce çekilen ve kazdırdığı mezarı gösterdiği anların cep telefonu kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

ABD ile İran görüştü iddiası!

ABD’nin Ortadoğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff’un, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile doğrudan temas kurduğu öne sürüldü. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, İsrail’in geçtiğimiz hafta İran’a yönelik başlattığı saldırıların ardından …

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 7. gün: Netanyahu, “ABD zaten yardımcı oluyor” dedi; İran’ın füze fırlatma sistemlerinin büyük kısmı vuruldu

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 7. gün: Netanyahu, “ABD zaten yardımcı oluyor” dedi; İran’ın füze fırlatma sistemlerinin büyük kısmı vuruldu

Sosyal medyada skandal dans tepki çekmişti: Muğla’da turizm güvenliği toplantısı düzenlendi

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu başkanlığında gerçekleştirilen Turizm Güvenliği Toplantısı’na Aydın, Muğla, Antalya ve Balıkesir valileri katıldı. Toplantıda, özellikle Marmaris ve Kuşadası gibi turistik bölgelerdeki güvenlik önlemleri ele alındı.

SON DAKİKA: İmamoğlu’nun avukatı ifadeye çağrıldı

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan ifadeye çağrıldı.

İtalya’nın ‘İsrail’ ısrarı: 7 Ekim’den sonra silah ticareti yapılmadı

İtalya’da hükümet, İtalyan anayasası uyarınca, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’le yeni silah sözleşmeleri ve satışları yapılmadığını yinelerken, İtalyan uzmanlar söz konusu tarihten sonra silah satışı yapılmadığını belirtiyor.