Tunç Soyer ve Şenol Aslanoğlu’nun sevk edildiği cezaevi belli oldu

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, İzmir 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 99 kişiden 60’ı tutuklandı. Aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya da bulunuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Gaffar Karadoğan ve Ertan Dikmen dahil 58 kişi ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tutukluluk işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tunç Soyer, Şenol Aslanoğlu ve Heval Savaş Kaya’nın sevk edildiği cezaevi İzmir 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu olarak belirlendi.

 

 

Related Posts

İstanbul’da metrobüste yangın

İstanbul’da Beylikdüzü istikametine doğru giden metrobüste yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürüldü.

Kartalkaya mağdurları o anları anlattı: ‘Banyoda ölümü bekledik’

Bolu Kartalkaya’daki yangın faciasına ilişkin duruşma altıncı gününde devam ediyor. Oğlunu kaybeden Danıştay 9. Daire Ceza Başkanı Abdurrahman Gençbay, kamu görevlilerine yönelik soruşturma izni verilmemesini de sert sözlerle eleştirdi.

Fransa’dan X’e soruşturma! Elon Musk’a bir darbe daha

Fransa’da, eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X’e dış müdahaleye olanak verdiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı

Antalya’da aslan saldırısına uğramıştı: Süleyman Kır hastaneden taburcu edildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hayvan parkından kaçan aslanın saldırısına uğrayan Süleyman Kır, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde beş gün süren tedavi boyunca Kır’ın yüz, kulak, gövde ve bacaklarındaki yaraları pansumanla iyileştirildi.

Aydın’da orman yangını çıktı

Aydın’ın Çine ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.

Görevden uzaklaştırılan Manavgat Belediye Başkanı Kara: İtibar suikastçılarının yalan ve iftiralarıyla cezaevinde tutuluyorum

Görevden uzaklaştırılan Manavgat Belediye Başkanı Kara: İtibar suikastçılarının yalan ve iftiralarıyla cezaevinde tutuluyorum