Kaymakam Güldoğan, Bakkalları Ziyaret Etti

Manisa’nın Salihli ilçesinde mahalle bakkallarına ziyaret edip, sorunlarını dinleyen Kaymakam Ali Güldoğan, bakkalların mahalle kültürünü yaşattığını söyledi.

Salihli’de mahalle ziyaretlerine devam eden Kaymakam Ali Güldoğan, büyük alışveriş mağazaları ve marketler zincirlerinin birbiri ardına açılmasıyla zor günler geçiren mahalle bakkallarını ziyaret etti. Seyrantepe Mahallesi’ndeki bakkallarla sohbet eden Kaymakam Güldoğan, bereketli kazançlar diledi.

Mahalle bakkallarının önemine vurgu yapan Kaymakam Güldoğan “Mahalle bakkalları, sadece ihtiyaçlarımızı karşılamak için gittiğimiz işyerleri değil, her sorunumuzda başvurduğumuz küçük ölçekli çözüm merkezleridir. Toplumun kılcal damarlarını oluşturan bu kültür günümüzde bazı mahallelerimizde hala varlığını sürdürmektedir” dedi.

Mahalle bakkalları da bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Ali Güldoğan’a teşekkür etti. – MANİSA

Related Posts

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, Suudi mevkidaşı Al Suud ile Pakistan ve Hindistan arasındaki gerilimi görüştü.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Hindistan’ın saldırısını kınadı

Türkiye, Hindistan’ın Pakistan’a yönelik son hava saldırısının savaş riski yarattığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, sivilleri hedef alan bu tür eylemleri kınarken taraflara itidal ve diyalog çağrısında bulundu.

6.2’nin ardından İstanbul’daki deprem polemiğine İTÜ de karıştı!

İstanbul’daki 6,2’lik depremin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerince hazırlanan ön raporda, enerjinin sadece yüzde 12’sinin boşaldığı kaydedilirken; Marmara için sıkça anılan 7,8 büyüklüğündeki deprem senaryosunun korku yaratmak amacıyla değil, gerçek mühendislik hesabıyla ortaya konulduğu belirtildi.

Türk Kızılayı İsrail’in ablukası altındaki Gazzelilere sıcak yemek dağıtımı yaptı

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken bölgede yaşanan insani kriz her geçen gün derinleşiyor. Türk Kızılay Derneği’nin Gazze’deki şubesi, bölgedeki barınma merkezlerinde kalan yerinden edilmiş Filistinlilere sıcak yemek desteği sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir