Kaymakam Güldoğan, Bakkalları Ziyaret Etti

Manisa’nın Salihli ilçesinde mahalle bakkallarına ziyaret edip, sorunlarını dinleyen Kaymakam Ali Güldoğan, bakkalların mahalle kültürünü yaşattığını söyledi.

Salihli’de mahalle ziyaretlerine devam eden Kaymakam Ali Güldoğan, büyük alışveriş mağazaları ve marketler zincirlerinin birbiri ardına açılmasıyla zor günler geçiren mahalle bakkallarını ziyaret etti. Seyrantepe Mahallesi’ndeki bakkallarla sohbet eden Kaymakam Güldoğan, bereketli kazançlar diledi.

Mahalle bakkallarının önemine vurgu yapan Kaymakam Güldoğan “Mahalle bakkalları, sadece ihtiyaçlarımızı karşılamak için gittiğimiz işyerleri değil, her sorunumuzda başvurduğumuz küçük ölçekli çözüm merkezleridir. Toplumun kılcal damarlarını oluşturan bu kültür günümüzde bazı mahallelerimizde hala varlığını sürdürmektedir” dedi.

Mahalle bakkalları da bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Ali Güldoğan’a teşekkür etti. – MANİSA

Related Posts

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Alman Bakan Wadephul ile görüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul, göreve geldikten sonra Ukrayna’ya gerçekleştirdiği ilk ziyarette, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşerek, yeni IRIS-T hava savunma sistemlerinin tedarik potansiyelini ve ortak silah üretimini ele aldı.

Uydu verileri tehlikeyi ortaya çıkardı! 20 yılda iki katına çıktı

Yeni bir araştırma, Dünya’nın enerji dengesizliğinin son 20 yılda iki katına çıktığını ortaya koydu. Bu durum, iklim değişikliğinin önümüzdeki yıllarda daha da hızlanabileceğine işaret ediyor.

Taksici esnafı karıştı: Adaylığını açıklayan Dalcı, Eyüp Aksu’ya tepki gösterdi

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olan İsmet Dalcı, mevcut başkan Eyüp Aksu’yu sert sözlerle eleştirdi. Dalcı, Aksu’yu kötü yönetim değil, “ihanet” ile suçladı.

Gözler kurultay davasında: CHP Genel Merkezi’nde neler oluyor?

CHP’nin kurultay davası saat 10.00’da başlayacak. Hukukçular ve CHP yönetimi davanın ertelenmesi beklerken ‘mutlak butlan’ ya da ‘kayyum’ kararının da çıkabileceği konuşuluyor.

Hamaney’in danışmanından çarpıcı iddia

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’in danışmanı ve eski Meclis Başkanı Ali Laricani, İsrail’in saldırılarının ilk gününde çok sayıda İranlı siyasi, askeri ve güvenlik yetkilisine tehdit mesajları gönderdiğini açıkladı.

1,2 milyon Afgan ülkesine geri gönderildi

Birleşmiş Milletler, bu yıl 1,2 milyon Afgan göçmenin ülkelerine geri gönderildiğini açıkladı.