Dışişleri Bakanı Fidan’dan Rus mevkidaşı Lavrov ile ateşkes telefonu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Rusya-Ukrayna Savaşı’nın sona erdirilmesine yönelik yeni gelişmeleri görüşmek üzere telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile telefonda bir araya geldi.

Görüşme sırasında, Rusya-Ukrayna Savaşı’nı durdurma çabaları üzerinde duruldu ve son çalışmalar ele alındı.

Related Posts

Osmaniye’yi sağanak vurdu

Osmaniye’de etkili olan kuvvetli sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

İmamoğlu’ndan İstanbul’un Fethi mesajı

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Fethinin 572. Yıl Dönümü vesilesiyle kutlama mesajı paylaştı.

Son dakika… Rusya yeniden ‘İstanbul’ dedi

Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakerelere ilişkin İstanbul açıklaması geldi. Rusya’dan yapılan açıklamada, bir sonraki görüşmenin İstanbul’da yapılabileceği ifade edildi.

Özgür Özel: Savaşta nasıl davranılıyorsa biz de öyle davranıyoruz; bu çatışmayı bitirin, işimize gücümüze bakalım

Özgür Özel: Savaşta nasıl davranılıyorsa biz de öyle davranıyoruz; bu çatışmayı bitirin, işimize gücümüze bakalım

Polisi görünce dereye atladı: Boğulurken yakaladılar

Antalya’nın Finike ilçesinde iddiaya göre üzerinde kimlik bulunmayan Suriye uyruklu Sami C., polisi görünce dereye atlayıp kaçmaya çalıştı. Boğulma tehlikesi geçiren Sami C.’yi polis ve çevredekiler hortumla kurtardı. Kurtarıldıktan sonra bu kez de yağmur suyu tahliye kanalına girip kaçmaya çalışan Sami C., yakalanıp, gözaltına alındı.

İşte örtülü af

Meclis’ten geçmesi halinde yaklaşık 50 bin hükümlünün tahliyesi bayramdan önceye yetişecek. İkinci kez aynı suçu işleyen hükümlüler de yararlanacak.