SON DAKİKA | AK Parti MKYK sona erdi! Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK Toplantısında Başkanlık Yaptı

Dün, AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık yaptı. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çelik: “Türkiye’nin Geleceği İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada Türkiye’nin geleceği için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti. Çelik, partilerinin hedeflerine ulaşmak için kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Ömer Çelik ayrıca, MKYK toplantısında alınan kararlar hakkında detaylı bilgi vermedi ancak önemli konuların ele alındığını ve kararların Türkiye’nin geleceği için önemli olduğunu ifade etti.

Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Çelik, partisinin hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini söyledi. AK Parti’nin Türkiye’yi daha ileriye taşıyacak projeler üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çelik, vatandaşların beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Related Posts

Rusya için ölen kim? 48 farklı ülkeden 1500 asker…

Letonya merkezli Rusya karşıtı gazetecilik platformu iStories, Moskova’daki Emias adlı sağlık veri sistemine yapılan bir siber saldırı sonrası binlerce askeri kayda ulaştı. Nisan 2023 ile Mayıs 2024 arasında, sadece Moskova’da 1500’den fazla yabancı …

Emlak ofisindeki silahlı kavga saniye saniye kaydedildi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, alacak meselesi yüzünden bir emlak ofisinde çıkan silahlı kavgada işletme sahibi Yiğit Burdur (37) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

Husiler birkez daha İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’nı hedef aldı

Yemen’deki Husiler, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı hipersonik balistik füzeyle “başarılı şekilde” hedef aldıklarını açıkladı. Husilerin askeri sözcüsü Yahya Seri, grubun “önümüzdeki günlerde yaşanabilecek her türlü gelişmeye karşı hazırlıklı ve teyakkuz halinde” olduğunu belirtti.

Şam’dan Tel Aviv’e yeni teklif: ‘1974‘e dönelim’

İsrail ile Suriye arasındaki çatışmasızlık görüşmeleri ABD’nin arabuluculuğunda devam ederken Şam’dan Tel Aviv’e “1974 anlaşmasına dönmeye hazırız” önerisi gitti.

Kumpas davalarının kopyası yaşanıyor

Ergenekon kumpasının fitili Tuncay Güney’in ifadeleriyle ateşlendi. Onlarca kişi sahte suçlamalarla hapis yattı. 18 yıl sonra savcılığın ‘suç örgütü lideri’ dediği Aziz İhsan Aktaş sahneye çıktı. O konuştu, gözaltı operasyonları yapıldı.