Sırrı Süreyya Önder Ameliyata Alındı

İstanbul Valisi Davut Gül’den Sırrı Süreyya Önder’in Ameliyat Durumu Hakkında Açıklama

İstanbul Valisi Davut Gül, Sırrı Süreyya Önder’in ameliyatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Vali Gül, Önder’in yaklaşık 6-7 saat sürecek bir ameliyata alındığını belirtti.

İstanbul Valisi Davut Gül, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmasına ve ameliyat edilmesine ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vali Gül, hastanede yaptığı açıklamada, “Önder’in 112’ye yapılan ihbar sonrası ambulansla hastaneye getirildiğini ve ameliyata alındığını” söyledi.

Ameliyatın başlangıç saati hakkında bilgi veren hastane rektörü Prof. Dr. Çavlan Çiftçi, ameliyatın 23.30 sularında başladığını ve çok ciddi bir operasyonun gerçekleştirildiğini ifade etti. Önder’in durumunun hala kritik olduğunu belirten Çiftçi, ameliyatın 7-8 saat süreceğini ve doktorların sabaha kadar sonucu paylaşacağını dile getirdi.

Sağlık İl Müdürü Abdullah Emre Güler ise yapmış olduğu açıklamada, Önder’e yapılan müdahalenin ardından ameliyatın başarıyla gerçekleştirildiğini ve doktorların en iyisini yapmaya odaklandıklarını vurguladı. Güler, Önder için dualarını sürdürdüklerini belirtti.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / AHMET UZUN – Genel

Related Posts

Seramik kupaki çatlaktan sızıyor! Kahve keyfi zehir olmasın, en iyi çözüm kalemlik

Porselen veya seramik ürünlerde gözle görülür çatlaklar fark ettiğinizde, bu eşyaları gıda ile temas ettirmekten kaçınmanız gerektiğini biliyor muydunuz? Çatlak kupalar, tabaklar ya da kaseler, nostaljik değerleri nedeniyle evlerimizde sıklıkla kullanılmaya devam ediyor. Ancak bu tür ürünlerin gıdalarla teması çok riskli. İşte detaylar.

Melis Fis Skolyoz Öyküsünü Anlattı

Melis Fis Skolyoz neden olur? Şarkıları ve enerjisiyle geniş kitlelerin sevgisini kazanan genç şarkıcı Melis Fis, skolyoz hikayesini anlattı. 

CHP’den aile hekimliği uygulamasına tepki: Hastanın gitmediği muayenenin bedeli hekime kesiliyor

CHP’den aile hekimliği uygulamasına tepki: Hastanın gitmediği muayenenin bedeli hekime kesiliyor

Kokusu yok, fark edilmiyor ama bağımlılık yapıyor! Aileler bu detayı atlıyor

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Banu Musaffa Salepçi, elektronik sigara kullanımının 13-15 yaş arasındaki gençlerde hızla yayıldığını ve ciddi akciğer hasarlarına yol açabileceğini söyledi. Aileleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Tıp dünyasında bir devrim: Amerika’dan Angola’daki hastayı ameliyat etti!

Üroloji uzmanı Dr. Vipul Patel, Angola’daki bir hastayı ABD’den robotik cerrahiyle ameliyat ederek tıp tarihine geçti. Prostat kanseri hastası Fernando da Silva, uzaktan gerçekleştirilen bu operasyonla tümöründen kurtuldu.

Bilim insanları en sağlıklı öğle yemeğini açıkladı: Tavuk değil, et değil, sebzelerden iki kat daha sağlıklı!

Bilim insanları, en sağlıklı öğle yemeğinin tavuk veya kırmızı et değil, baklagiller olduğunu açıkladı.