Serçe ile drift atan ehliyetsiz sürücüye 67 bin lira ceza

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı Drift Yapan Sürücüye Cezai İşlem Uyguladı

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Oba Mahallesi Çarşamba Caddesi’nde drift yapan bir sürücüye yönelik ihbar üzerine harekete geçti.

Yapılan çalışmalar sonucunda sürücüye toplamda 67 bin 236 lira ceza kesildi. Bu cezanın 46 bin 392 lirası drift atmak, 18 bin 677 lirası ehliyetsiz araç kullanmak ve 2 bin 167 lirası muayenesiz araçla trafiğe çıkmaktan kaynaklandı. Ayrıca aracı 60 gün boyunca trafikten men edildi.

Araç sürücüsünün drift yaptığı anlar ise cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün kavşakta dönerek diğer araçların geçtiği sırada drift yaptığı görülüyor.

Related Posts

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, Suudi mevkidaşı Al Suud ile Pakistan ve Hindistan arasındaki gerilimi görüştü.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Hindistan’ın saldırısını kınadı

Türkiye, Hindistan’ın Pakistan’a yönelik son hava saldırısının savaş riski yarattığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, sivilleri hedef alan bu tür eylemleri kınarken taraflara itidal ve diyalog çağrısında bulundu.

6.2’nin ardından İstanbul’daki deprem polemiğine İTÜ de karıştı!

İstanbul’daki 6,2’lik depremin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerince hazırlanan ön raporda, enerjinin sadece yüzde 12’sinin boşaldığı kaydedilirken; Marmara için sıkça anılan 7,8 büyüklüğündeki deprem senaryosunun korku yaratmak amacıyla değil, gerçek mühendislik hesabıyla ortaya konulduğu belirtildi.

Türk Kızılayı İsrail’in ablukası altındaki Gazzelilere sıcak yemek dağıtımı yaptı

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken bölgede yaşanan insani kriz her geçen gün derinleşiyor. Türk Kızılay Derneği’nin Gazze’deki şubesi, bölgedeki barınma merkezlerinde kalan yerinden edilmiş Filistinlilere sıcak yemek desteği sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir