Saç spreyi sadece saç için değil perdeler için de harika! Siz de denemek isteyeceksiniz

Bu konuda size yardımcı olabilecek bir yöntem ise saç spreyidir. Önce perdeleri her zamanki gibi yıkayın, ardından pencereye asın.

Daha sonra bir miktar saç spreyi alıp perdelere hafifçe sıkın. Bu basit numaranın birçok avantajı var. Perdeler kurumadan önce kendi ağırlıkları nedeniyle esneyecekleri için ütülemenize gerek kalmayacaktır.

Perdeler kuruduktan sonra tekrar biraz daha saç spreyi sıkabilirsiniz. Bu ekstra katman, toz ve diğer kirleticilere karşı koruma sağlayacak ve aynı zamanda perdelerin daha pürüzsüz görünmesini sağlayacaktır. Ancak sprey miktarının aşırıya kaçmamak önemlidir, çünkü çok fazla sprey kullanmak ters etki yaratabilir ve kumaşa zarar verebilir.

Bu numarayla perdeniz hem şık görünecek hem de daha uzun süre temiz ve korunmuş kalacaktır.

Related Posts

Pakistan Büyükelçiliği’nde Mango Festivali

Ankara’daki etkinlikte Pakistan mangoları tanıtıldı, diplomatik katılım sağlandı.

İsrailli Bakan istifasından bir gün önce Kudüs’teki mülklere el koyma kararı aldı

Kudüs İşleri ve Yahudi Mirası Bakanı Meir Porush, Yahudi Mahallesi Geliştirme ve Yenileme Şirketi CEO’su Herzl Ben-Ari’ye mektup yazarak Yahudi Mahallesi’ndeki tüm mülklerin kamulaştırılarak Yahudi Mahallesi Geliştirme ve Yenileme Şirketi’ne devredildiğini duyurdu.

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

Cemil Koç’un İki Cinayeti: Tutuklandı

Cemil Koç, Ayşe Tokyaz’ın öldürülmesinin ardından, Türkmenistanlı Ejegul Ovezova’nın cinayetinden tutuklandı.

Ünye’de Sünnet Şöleni Coşkusu

Ordu’da 34. Uluslararası Festival kapsamında 70 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi.

Seçer’den Adaletli Yönetim Vurgusu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği görevini adaletli ve liyakat temelli bir anlayışla yürüteceklerini belirterek, “Felsefemiz; belediyelerin siyasi görüş farkını bir kenara bırakmak ve TBB’yi adaletli bir anlayışla yönetmek olacaktır” dedi.