Paris – İstanbul Arasında Lüks Tren Seferleri Başlıyor
Fransa’nın başkenti Paris ile İstanbul arasında lüks tren seferleri önümüzdeki günlerde başlıyor. İlk sefer planlanan tarihe göre 24 Mayıs’ta gerçekleşecek ve toplam 8 gün sürecek. Bu sefer sırasında 7 farklı ülke geçilecek.
Golden Eagle şirketi tarafından düzenlenecek olan tren seferlerinin fiyatları kişi başı 17 bin 595 dolar seviyesinden başlıyor. 2 kişilik lüks odalarda ise fiyat kişi başı 21 bin 995 dolara kadar çıkabiliyor.
Tren yolculuğu Paris’ten başlayıp Fransa’nın Champagne bölgesinden geçerek Avusturya’da Viyana, Slovenya’da Postojna, Sırbistan’da Belgrad ve Bulgaristan’da Sofya üzerinden son durağı olan İstanbul’a ulaşacak.
Yolculara oldukça keyifli bir program sunulacak. Champagne bölgesinde ünlü J-Lasalle şampanya üretim evi ziyaret edilecek. Viyana’da ise klasik müzik konseri dinleme imkanı sağlanacak.
Slovenya’nın Postojna Mağaraları ve Alexander Nevsky Katedrali’nde müzik performansı izleme fırsatı da sunulan yolculukta gala yemeği de unutulmayacak.
Ücretlere kişisel kabin görevlisi hizmeti, rehberli tren dışı geziler, transferler ve sağlık hizmeti de dahil olacak. Bu muhteşem tren yolculuğu unutulmaz anılarla dolu olacak.
More Stories
Edirne’de Ramazan Pidesi Fiyatı 30 TL
MAİS, 4 Ödülle Şampiyon Oldu
İTO’dan “Gıdada İsrafa Dur De” kampanyası