Murat Ongun’dan X tepkisi: ‘İstanbul’dan korkuttu, Silivri’den tüketti’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sosyal Medya Hesabı Erişime Engellendi

Silivri Marmara Cezaevinde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabı erişime engellendi. Kullanıcılar, İmamoğlu’nun profilinde gezindiğinde, “Yasal talep doğrultusunda, Türkiye sınırları içindeki @ekrem_imamoglu için erişim engellendi” uyarısı ile karşılaştı.

Bununla birlikte, İmamoğlu’nun profil fotoğraflarını taklit eden kullanıcıların hesapları da askıya alınmaya başlandı. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun da konuyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Ongun’un açıklamaları şu şekilde:

“CEZAEVİNDEYKEN BİLE ÇELME TAKMAYA ÇALIŞMAK”

“İstanbul’dan KORKUTTU, Silivri’den TÜKETTİ, Ekrem İmamoğlu’na cezaevindeyken bile çelme takmaya çalışmak, tek kelimeyle TÜKENMİŞLİKTİR.”

Related Posts

İstanbul’da metrobüste yangın

İstanbul’da Beylikdüzü istikametine doğru giden metrobüste yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürüldü.

Kartalkaya mağdurları o anları anlattı: ‘Banyoda ölümü bekledik’

Bolu Kartalkaya’daki yangın faciasına ilişkin duruşma altıncı gününde devam ediyor. Oğlunu kaybeden Danıştay 9. Daire Ceza Başkanı Abdurrahman Gençbay, kamu görevlilerine yönelik soruşturma izni verilmemesini de sert sözlerle eleştirdi.

Fransa’dan X’e soruşturma! Elon Musk’a bir darbe daha

Fransa’da, eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X’e dış müdahaleye olanak verdiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı

Antalya’da aslan saldırısına uğramıştı: Süleyman Kır hastaneden taburcu edildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hayvan parkından kaçan aslanın saldırısına uğrayan Süleyman Kır, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde beş gün süren tedavi boyunca Kır’ın yüz, kulak, gövde ve bacaklarındaki yaraları pansumanla iyileştirildi.

Aydın’da orman yangını çıktı

Aydın’ın Çine ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.

Görevden uzaklaştırılan Manavgat Belediye Başkanı Kara: İtibar suikastçılarının yalan ve iftiralarıyla cezaevinde tutuluyorum

Görevden uzaklaştırılan Manavgat Belediye Başkanı Kara: İtibar suikastçılarının yalan ve iftiralarıyla cezaevinde tutuluyorum