Max Verstappen, Suudi Arabistan Grand Prix’sine Pol Pozisyonundan Başlayacak

Max Verstappen Suudi Arabistan Grand Prix’sine Pol Pozisyonundan Başlayacak

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda sezonun beşinci yarışı olan Suudi Arabistan Grand Prix’si heyecanı başladı. Red Bull pilotu Max Verstappen, yarışa ilk sıradan başlayacak.

Cidde Cadde Pisti’nde gerçekleştirilecek olan yarış, 50 tur üzerinden yapılacak. 6.174 kilometrelik pistte gerçekleşen sıralama turlarında son şampiyon Verstappen, 1 dakika 27.294 saniyeyle ilk sırayı elde etti.

Mclaren’ın Britanyalı pilotu Lando Norris, 3. sıralama denemesinde bir kaza yaşayarak yarış dışı kaldı. Takım arkadaşı Oscar Piastri, 1 dakika 27.304 saniyeyle ikinci sırayı alırken, Mercedes pilotu George Russell ise 1 dakika 27.407 saniyeyle üçüncü sırayı elde etti.

Suudi Arabistan Grand Prix’si yarın TSİ 20.00’de başlayacak ve heyecan dolu anlara sahne olacak.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Selçuk Buğra Gökalp – Spor

Related Posts

BBC’den yapay zeka devine sert uyarı: “Dava ederiz”

Dünyanın en büyük haber kuruluşlarından biri olan BBC, Amerika Birleşik Devletleri merkezli yapay zeka firması Perplexity’ye karşı telif hakkı ihlali nedeniyle yasal süreç başlatma tehdidinde bulundu. BBC, şirketin yapay zeka destekli sohbet …

Video üreten yapay zeka Google Veo’ya rakip geldi: Midjourney V1

Yapay zekâ destekli görsel üretimiyle tanınan Midjourney, merakla beklenen video oluşturma modeli “V1”i duyurdu. Artık kullanıcılar, bir görsel yükleyerek bu görselden beşer saniyelik dört farklı video elde edebilecek. V1 modeli sadece Discord üzerinden ve ilk aşamada sadece web’de kullanılabiliyor.

iPhone 17 ne zaman çıkacak? iPhone 17 Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak?

Apple’ın her yıl merakla beklenen yeni iPhone modeli için geri sayım başladı. Peki, iPhone 17 ne zaman çıkacak? iPhone 17 Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak?

Apple 2025 yılında hangi ürünleri çıkartmayı planlıyor?

Apple bu yıl bitmeden yeni ürünlerini piyasaya sürecek. Peki Apple, hangi ürünleri tanıtmayı planlıyor?

Evrendeki en güçlü patlama keşfedildi

Evrenin dört bir yanında devasa gök cisimleri akılalmaz miktarda enerji salıyor. Yıldızlar nükleer füzyon reaktörleri gibi yanarken, kuasarlar Samanyolu’nun binlerce katı parlaklık yayıyor; asteroitler gezegenlere çarpıyor. Ancak Hawaiʻi Üniversitesi Astronomi Enstitüsü’nden (IfA) gökbilimcilerin keşfettiği yeni bir kozmik olay türü, bu olayların hepsini geride bırakıyor. 4 Haziran’da Science Advances dergisinde yayımlanan çalışmaya göre, evrendeki en enerjik patlamalar artık “aşırı nükleer geçişler” (extreme nuclear transients – ENT) olarak sınıflandırılmalı.

Avrupa’da en çok satan akıllı telefon modelleri belli oldu

Avrupa’da en çok satan akıllı telefonları açıklandı. Counterpoint Research tarafından açıklanan verilere göre Avrupa’da iPhone yükselişte.