Komşular arasında çıkan kavgada bir kişi öldü

Barış Mahallesi’nde Çıkan Kavga Sonucu 6 Kişi Gözaltına Alındı

Barış Mahallesi’nde 22 Mart’ta meydana gelen kavga ile ilgili polis ekipleri harekete geçerek çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda olaya karıştığı belirlenen K.E., İ.C.E., S.E., Ö.B., A.B., H.B. ve B.B. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan K.E., İ.C.E. ve S.E. tutuklanırken, Ö.B., A.B. ve H.B.’ye adli kontrol şartı uygulandı. B.B. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

22 Mart tarihinde Barış Mahallesi 1819/1 Sokak’ta bir apartmanda yaşanan kavga, komşular arasında ortak alan kullanımıyla ilgili anlaşmazlıktan kaynaklanmıştı. Kavgada silahla yaralanan Yusuf Bayrak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, olayın ardından 3 kişi de darp edilerek yaralanmıştı.

Related Posts

Pakistan Büyükelçiliği’nde Mango Festivali

Ankara’daki etkinlikte Pakistan mangoları tanıtıldı, diplomatik katılım sağlandı.

İsrailli Bakan istifasından bir gün önce Kudüs’teki mülklere el koyma kararı aldı

Kudüs İşleri ve Yahudi Mirası Bakanı Meir Porush, Yahudi Mahallesi Geliştirme ve Yenileme Şirketi CEO’su Herzl Ben-Ari’ye mektup yazarak Yahudi Mahallesi’ndeki tüm mülklerin kamulaştırılarak Yahudi Mahallesi Geliştirme ve Yenileme Şirketi’ne devredildiğini duyurdu.

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

Cemil Koç’un İki Cinayeti: Tutuklandı

Cemil Koç, Ayşe Tokyaz’ın öldürülmesinin ardından, Türkmenistanlı Ejegul Ovezova’nın cinayetinden tutuklandı.

Ünye’de Sünnet Şöleni Coşkusu

Ordu’da 34. Uluslararası Festival kapsamında 70 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi.

Seçer’den Adaletli Yönetim Vurgusu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği görevini adaletli ve liyakat temelli bir anlayışla yürüteceklerini belirterek, “Felsefemiz; belediyelerin siyasi görüş farkını bir kenara bırakmak ve TBB’yi adaletli bir anlayışla yönetmek olacaktır” dedi.