Kızının 16 yaşındaki arkadaşını öldüren babadan ‘kasıt yok’ iddiası

Kayseri’nin Talas ilçesinde geçen yıl Temmuz ayında meydana gelen olayda, 16 yaşındaki Osman Can Gündüz, kız arkadaşı T.A.’yı sokakta görünce yanına gitti. Bu sırada T.A.’nın babası Şükrü A., gençleri fark ederek Gündüz’ü kovalamaya başladı. Gündüz, arkadaşlarının aracına binerek kaçmaya çalıştı. Ancak Şükrü A., aracıyla onları takip etti ve otomobile çarparak durdurdu.

Arabadan inerek Gündüz’ün bulunduğu araca yönelen Şükrü A., tabancasını çıkararak ateş etti. Ağır yaralanan Osman Can Gündüz, hastaneye kaldırıldı ancak 17 gün süren tedavisinin ardından yaşamını yitirdi. Cinayet sonrası kaçan baba, 46 gün sonra Adana’da yakalanarak tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Şükrü A. hakkında ‘kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası talep edildi. Mahkemeye sunulan iddianamede sanığın ifadesine de yer verildi. Şükrü A., olay sırasında Gündüz’ün kendisine küfrettiğini ve silahına sarıldığını öne sürerek, “Silah bir anda patladı. Nasıl vurulduğunu anlamadım. Öldürme kastım yoktu” dedi.

Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Related Posts

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, Suudi mevkidaşı Al Suud ile Pakistan ve Hindistan arasındaki gerilimi görüştü.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Hindistan’ın saldırısını kınadı

Türkiye, Hindistan’ın Pakistan’a yönelik son hava saldırısının savaş riski yarattığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, sivilleri hedef alan bu tür eylemleri kınarken taraflara itidal ve diyalog çağrısında bulundu.

6.2’nin ardından İstanbul’daki deprem polemiğine İTÜ de karıştı!

İstanbul’daki 6,2’lik depremin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerince hazırlanan ön raporda, enerjinin sadece yüzde 12’sinin boşaldığı kaydedilirken; Marmara için sıkça anılan 7,8 büyüklüğündeki deprem senaryosunun korku yaratmak amacıyla değil, gerçek mühendislik hesabıyla ortaya konulduğu belirtildi.

Türk Kızılayı İsrail’in ablukası altındaki Gazzelilere sıcak yemek dağıtımı yaptı

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken bölgede yaşanan insani kriz her geçen gün derinleşiyor. Türk Kızılay Derneği’nin Gazze’deki şubesi, bölgedeki barınma merkezlerinde kalan yerinden edilmiş Filistinlilere sıcak yemek desteği sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir