Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 150 bin lira lık ziynet eşyası toplamışlar

Malatya’da Dolandırıcılar Yakalandı!

Malatya’da kendilerini ”polis veya savcı olarak tanıtan” dolandırıcılar düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Valiliği’nin açıklamasına göre, Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte yaşanan bir dolandırıcılık olayının aydınlatılmasına yönelik operasyon düzenledi.

Dolandırıcılar, S.E. adlı vatandaşı kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullanıldığı yalanıyla kandırarak 15 Kasım 2024 tarihinde 150 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını aldılar.

Şanlıurfa’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla şüpheliler yakalandı. İ.K.’nın halen cezaevinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda, ziynet eşyaları sahibine teslim edildi.

İ.A., M.S.S. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Related Posts

NATO’dan Rusya uyarısı: 5 yıl içerisinde…

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Rusya’nın ordusunu yeniden yapılandırdığını ve beklenenden çok daha hızlı silah ürettiğini belirterek, “Rusya, NATO’ya karşı askeri güç kullanmaya 5 yıl içinde hazır olabilir” dedi.

Gazze’de savaşmayı reddeden İsrail askeri hapis cezasına çarptırıldı

İsrail’de bir askeri mahkeme, Gazze Şeridi’ne İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana sürdürdüğü saldırılarına katılmayı reddetmesi nedeniyle yüzbaşı rütbesindeki bir yedek askeri 25 gün hapis cezasına çarptırdı.

İsrail’in tehdit ettiği yardım gemisi yolda: Asla durmayacağız!

Gazze’ye yönelik kuşatmayı kırmak ve insani bir deniz koridoru oluşturmak amacıyla yola çıkan Özgürlük Filosu Koalisyonu’na (Freedom Flotilla Coalition – FFC) bağlı “Madleen” isimli insani yardım gemisi, yolculuğunun 6. gününde. Gemide bulunan …

Kurban Bayramı’nda ilk gün: 14 bin 372 kişi sağlık tesislerine başvurdu

Kurban Bayramı’nın ilk gününde, kurban kesimi sırasında yaralanan 14 binden fazla kişi hastanelik oldu. Sağlık Bakanı Memişoğlu, kesimlerin uzman kişiler tarafından yapılması gerektiğini vurguladı.

AKP ilçe başkanı ‘İmamoğlu’ stickerlerı üzerine tehdit etti, CHP Gençlik Kolları rest çekti

Kocaeli’de Derince’de AKP İlçe Başkanı Mustafa Tırpan, Derince genelinde gençler tarafından yapıştırılan “İmamoğlu her yerde” stickerları üzerine sosyal medya üzerinden “bu yapılan suçtur. Kanunen bedeli olur” dedi. CHP Gençlik Kolları ise “Biz bu ülkeyi stickerlarla, afişlerle, bayraklarla donatacağız! Siz söktükçe biz asacağız. Siz yasakladıkça biz daha çok var olacağız” yanıtı geldi.

Resmen doğrulandı: İtalya’da Meloni hükûmeti, İsrail yapımı casus yazılımla göçmenler için çalışan aktivistlerin telefonlarını hacklemiş!

Resmen doğrulandı: İtalya’da Meloni hükûmeti, İsrail yapımı casus yazılımla göçmenler için çalışan aktivistlerin telefonlarını hacklemiş!