İYİ Parti, Emeklilik Sorunlarına Çözüm Arıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Emekli Kurultayı Düzenledi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Mersin ziyareti kapsamında Tarsus ilçesinde gerçekleştirdiği temaslar sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, “Sorunlarla ilgili kurultaylar, çalıştaylar yapıyoruz. İYİ Parti olarak hiçbir siyasi partinin yapmadığı Emekli Kurultayı’nı tertip ettik. 5510 sayılı yasa dahil olmak üzere, emeklilikle ilgili bütün eksiklikleri ele aldık” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Tarsus Kent Konseyi’nde STK temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelerek sorunları masaya yatırdı. Programa genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri de eşlik etti. Dervişoğlu, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıya Hak-İş’in, Türk-İş’in ve TESK’in genel başkanı katıldı. Bu üçünün aynı anda bir araya gelmesi de kolay değildir. Hepsinin İYİ Parti’nin davetine icabet etmesi partimize duyulan güvenden kaynaklıdır” diyerek işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Dervişoğlu’nun Tarsus ziyareti sonrasında ise Erdemli ilçesine geçerek başka bir programı gerçekleştirdi. Emeklilikle ilgili önemli konuların ele alındığı Kurultay, katılımcılar arasında olumlu yankı uyandırdı.

Related Posts

Makam odasında dehşet! Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık vuruldu

Darıca Belediyesi’nde zabıta memuru olarak görev yapan bir kişi başkanlık makamında intihar girişiminde bulunarak ağır yaralanırken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise tabancadan çıkan merminin kolunu sıyırması sonucu ağır yaralandı.

Gözaltına alınan gence pes dedirten soru! ‘İmamoğlu ve Çalık posterini neden astın?’

Avukat Mehmet Pehlivan’ın tutuklanmasını protesto eylemine katılan 27 yaşındaki M.G., sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Gözaltı sürecinde M.G.’ye, Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın posterini ikamet ettiği evine asma gerekçesi de soruldu.

Takvim’den Kılıçdaroğlu manşeti: Geliyor Kılıçdar Kılıçdaroğlu

Takvim’den Kılıçdaroğlu manşeti: Geliyor Kılıçdar Kılıçdaroğlu

BM, İran’ın Katar’daki ABD üslerine saldırısına karşı uyardı: Bizi kısır bir intikam döngüsüne sokar!

BM, İran’ın Katar’daki ABD üslerine saldırısına karşı uyardı: Bizi kısır bir intikam döngüsüne sokar!

BAE’den influencerlara 10 yıllık ‘altın vize’

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), ülke tanıtımına katkı veren influencerlara 10 yıllık Golden Visa (altın vize) veriyor. Yatırımcılara da aynı hakkı tanıyan BAE, bu yöntemle ülkenin uluslararası kamuoyundaki imajını geliştirmeyi amaçlıyor.

Akdeniz’de KKTC açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem

Akdeniz’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.