Hafif ticari araç TIR’a arkadan çarptı: Bir ölü

Orman Yangın İşçisi TIR’a Arkadan Çarptı! Sakarya’da Trajik Kaza

Gece saatlerinde D-650 kara yolu Bağlarbaşı Mahallesi mevki Adapazarı istikametinde meydana gelen kazada, orman yangın işçisi E.Ö. (26) idaresindeki ticari araç, aynı istikamette seyir halinde olan TIR’a arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada E.Ö. ve araçta yolcu olarak bulunan Geyve Orman İşletme Müdürlüğü personeli Ümit Akyel yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar hastaneye sevk edildi. Sakarya Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılan Ümit Akyel (23) yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, E.Ö.’nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Related Posts

Manisa’da orman yangını 22 haziran 2025

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Sınava alınmayınca sinir krizi geçirip hastaneye kaldırıldı

Samsun’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) Yabancı Dil Testi (YDT) oturumuna geç kalan Gül Dilara K. (25) sinir krizi geçirip, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Özgür Özel Tekirdağ’da çiftçilerle buğday hasadı yaptı

CHP’nin Tekirdağ’da düzenlenecek “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi için Tekirdağ’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çiftçilerle bir araya gelerek buğday hasadı yaptı.

Senato Azınlık Lideri Chuck Schumer: Trump, bu gecenin hesabını Amerikan halkına vermelidir

ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’daki üç nükleer tesise yönelik hava saldırısına onay vermesinin ardından Senato Azınlık Lideri Chuck Schumer, Başkan Trump’tan ve Beyaz Saray’dan net açıklama talep etti. Schumer, Kongre’nin bilgilendirilmediğini ve …

İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den kritik açıklama

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD’nin İsrail’in ülkesine saldırılarıyla başlayan çatışmaları diplomasi aracılığıyla sonlandırmaya ilgi duymadığını belirterek, “Artık onlara nasıl güvenebileceğimizi bilmiyoruz.” dedi.

Memleketinde mezarını kazdırdı: 1 gün sonra öldü

Bingöl’ün Solhan ilçesine yakınlarını ziyarete gelen Muzaffer Diken, aile kabristanında kendisi ve eşi için mezar kazdırdıktan 1 gün sonra fenalaşıp hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan Diken’in, ölümünden 1 gün önce çekilen ve kazdırdığı mezarı gösterdiği anların cep telefonu kamerası görüntüsü ortaya çıktı.