Gökçeada ve Bozcaada’ya feribot seferlerine fırtına engeli

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.: Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’nde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın Bozcaada ve Gökçeada hatlarında planlanan feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Geyikli-Bozcaada hattında yarın Bozcaada’dan saat 07.00 ve 10.00, Geyikli’den saat 08.00 ve 11.00 seferlerinin gerçekleştirilemeyeceği belirtildi. Ayrıca Kabatepe-Gökçeada hattındaki tüm feribot seferlerinin de yarın iptal edildiği açıklandı.

Related Posts

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

Husiler birkez daha İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’nı hedef aldı

Yemen’deki Husiler, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı hipersonik balistik füzeyle “başarılı şekilde” hedef aldıklarını açıkladı. Husilerin askeri sözcüsü Yahya Seri, grubun “önümüzdeki günlerde yaşanabilecek her türlü gelişmeye karşı hazırlıklı ve teyakkuz halinde” olduğunu belirtti.

Şam’dan Tel Aviv’e yeni teklif: ‘1974‘e dönelim’

İsrail ile Suriye arasındaki çatışmasızlık görüşmeleri ABD’nin arabuluculuğunda devam ederken Şam’dan Tel Aviv’e “1974 anlaşmasına dönmeye hazırız” önerisi gitti.

Kumpas davalarının kopyası yaşanıyor

Ergenekon kumpasının fitili Tuncay Güney’in ifadeleriyle ateşlendi. Onlarca kişi sahte suçlamalarla hapis yattı. 18 yıl sonra savcılığın ‘suç örgütü lideri’ dediği Aziz İhsan Aktaş sahneye çıktı. O konuştu, gözaltı operasyonları yapıldı.

Fransa’da 102 yıl sonra bir ilk: Halkın kullanımına açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’teki Seine Nehri, 102 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.

Uçakta yangın alarmı: Yolcular uçağın kanadından atladı

Uçakta yangın alarmı: Yolcular uçağın kanadından atladı