Bitlis’te yoğun siste kayak yarışı

Bitlis Kayak Merkezi’nde Alp Disiplini ve Snowboard İl Birinciliği Yarışması Gerçekleştirildi

Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Alp Disiplini ve Snowboard İl Birinciliği Yarışması, El-Aman Hanı Kayak Merkezi’nde yoğun sisin etkisi altında gerçekleşti.

Gelen bilgilere göre; Bitlis-Tatvan kara yolu üzerindeki kayak merkezinde düzenlenen yarışmaya, 85 sporcu katıldı. Sabah erken saatlerde başlayan yarışmada başarılı olan sporcular, Bitlis’i bölgesel yarışlarda temsil edecek ve milli takım seçmelerine katılma hakkı kazanacak. Türkiye Kayak Federasyonu Bitlis İl Temsilcisi Behzat Dayan, “2024 ve 2025 yılları programında yer alan Bitlis İl Birinciliği yarışmalarında Alp Disiplini’nde küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 65 sporcu, Snowboard kategorisinde ise aynı gruplarda 20 sporcu mücadele edecek” dedi.

Yarışmalarda derece elde eden sporcular, diğer illerde düzenlenecek etap yarışlarına da katılacaklar. Zorlu hava şartlarına rağmen yarışları tamamlayan sporcular, başarılı performans sergiledikleri takdirde milli takıma seçilebilecekler. Yarışmaları DEMİRÖREN HABER AJANSI da takip etti.

Related Posts

Makam odasında dehşet! Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık vuruldu

Darıca Belediyesi’nde zabıta memuru olarak görev yapan bir kişi başkanlık makamında intihar girişiminde bulunarak ağır yaralanırken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise tabancadan çıkan merminin kolunu sıyırması sonucu ağır yaralandı.

Gözaltına alınan gence pes dedirten soru! ‘İmamoğlu ve Çalık posterini neden astın?’

Avukat Mehmet Pehlivan’ın tutuklanmasını protesto eylemine katılan 27 yaşındaki M.G., sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Gözaltı sürecinde M.G.’ye, Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın posterini ikamet ettiği evine asma gerekçesi de soruldu.

Takvim’den Kılıçdaroğlu manşeti: Geliyor Kılıçdar Kılıçdaroğlu

Takvim’den Kılıçdaroğlu manşeti: Geliyor Kılıçdar Kılıçdaroğlu

BM, İran’ın Katar’daki ABD üslerine saldırısına karşı uyardı: Bizi kısır bir intikam döngüsüne sokar!

BM, İran’ın Katar’daki ABD üslerine saldırısına karşı uyardı: Bizi kısır bir intikam döngüsüne sokar!

BAE’den influencerlara 10 yıllık ‘altın vize’

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), ülke tanıtımına katkı veren influencerlara 10 yıllık Golden Visa (altın vize) veriyor. Yatırımcılara da aynı hakkı tanıyan BAE, bu yöntemle ülkenin uluslararası kamuoyundaki imajını geliştirmeyi amaçlıyor.

Akdeniz’de KKTC açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem

Akdeniz’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.