Bartın’da Öğrenci Yurtlarının Su Sorunu Çözüldü

Çeşmi Cihan Öğrenci Yurdu’nda Su Sorunu Çözüldü

BARTIN – Bartın’da bulunan Çeşmi Cihan Öğrenci Yurdu, uzun süredir yaşadığı su sorununa yeni yapılan isale hattı sayesinde son verdi.

Bartın Çeşmi Cihan Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerin zaman zaman eylem yapmasına sebep olan su sıkıntısı, 8.550 metre uzunluğundaki yeni su isale hattı ile artık tarihe karıştı.

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakülte Binası yakınında inşa edilen depolama tesisindeki suyu ise Bartın Valisi Nurtaç Arslan, üniversite öğrencileri ve çalışan personelle birlikte açtı.

Programda konuşan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, öğrencilerin su sorununun çözülmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek yeni su isale hattının bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Öğrenciler de Vali Arslan ve diğer katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Programa Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve kent protokolü de iştirak etti.

Related Posts

Kartalkaya mağdurları o anları anlattı: ‘Banyoda ölümü bekledik’

Bolu Kartalkaya’daki yangın faciasına ilişkin duruşma altıncı gününde devam ediyor. Oğlunu kaybeden Danıştay 9. Daire Ceza Başkanı Abdurrahman Gençbay, kamu görevlilerine yönelik soruşturma izni verilmemesini de sert sözlerle eleştirdi.

Fransa’dan X’e soruşturma! Elon Musk’a bir darbe daha

Fransa’da, eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X’e dış müdahaleye olanak verdiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı

Antalya’da aslan saldırısına uğramıştı: Süleyman Kır hastaneden taburcu edildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hayvan parkından kaçan aslanın saldırısına uğrayan Süleyman Kır, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde beş gün süren tedavi boyunca Kır’ın yüz, kulak, gövde ve bacaklarındaki yaraları pansumanla iyileştirildi.

Aydın’da orman yangını çıktı

Aydın’ın Çine ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.

Görevden uzaklaştırılan Manavgat Belediye Başkanı Kara: İtibar suikastçılarının yalan ve iftiralarıyla cezaevinde tutuluyorum

Görevden uzaklaştırılan Manavgat Belediye Başkanı Kara: İtibar suikastçılarının yalan ve iftiralarıyla cezaevinde tutuluyorum

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.