Bakanlık uyarıda bulunmuştu: Sihirli Annem’in ünlü oyuncusu Gizem Güven’den tepki çeken ‘sarı serum’ paylaşımı

T24 Haber Merkezi

Sihirli Annem’in ünlü oyuncusu Gizem Güven’in Sağlık Bakanlığı’nın “ani ölümlere” neden olduğu gerekçesiyle uyarda bulunduğu sarı serum ile ilgili paylaşımı tepki çekti. 

Sağlık Bakanlığı, ani ölümlere neden olan ‘sarı serum’ ile ilgili uyarıda bulunmuş ve sadece doktor tavsiyesi ve sağlık kuruluşu gözetiminde yapılması gerektiğini, diğer her türlü durumda ciddi tehlike yaşanabileceğini paylaşmıştı.

Bununla beraber, Sihirli Annem’in ünlü oyuncusu Gizem Güven’in sosyal medya hesabından yaptığı sarı serum paylaşımı tepki çekti.

Gizem Güven paylaşımında, “Babam biraz grip gibiydi. Hemen yetişti bizimkiler. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

 

Related Posts

Trump Musk kavgası son hız devam ediyor: Milyarderden ABD’de yeni parti sinyali

ABD Başkanı Donald Trump’la arası açılan eski Beyaz Saray danışmanı ve teknoloji milyarderi Elon Musk arasındaki gerilim sürüyor. Musk son olarak ABD’de yeni bir siyasi parti kurulmasına işaret eden bir paylaşım yaptı. Musk, sahibi olduğu X …

Japonlar Ay’a giderken yolda kaldı

Japonya merkezli uzay girişimi ispace, Ay yüzeyine iniş yapma hedefiyle yola çıktığı ikinci görevinde de başarısız oldu.

Ekrem İmamoğlu çağrıda bulundu: ‘Ya adalet, ya sefalet!’

Son dakika gelişmesi… Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Holding patronu iş insanını bacağından vurdular

İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Hacı Memiş Mahallesi’nde bir kafede oturan iş insanı Fatih Fil, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Fil’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İşgalci İsrail hapishanelerinde 10 bin 400 Filistinli tutuklu bulunuyor

İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklu ve esirlerle ilgilenen kuruluşlar, 10 bin 400’den fazla Filistinlinin İsrail hapishanelerinde tutuklu olduğunu bildirdi.

PKK’ın 47 yıllık yayın organı Serxwebûn kapandı

PKK’nin 1978’de yayınlamaya başladığı Serxwebûn dergisi 47 yıl sonra kapandı. Son sayısını PKK’nin fesih kongresine ayıran dergi, bu kararı “yeni yayınlara alan açmak” gerekçesiyle duyurdu. Yayın, kapanışını “tarihteki yerini aldı” ifadeleriyle yaptı.