Aracı kurşun yağmuruna tutup öldürmüşlerdi: Tetikçi 18 yaşında çıktı

Eyüpsultan’daki cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Akşemsettin Mahallesi’nde 7 Ağustos’ta meydana gelen olayda, sabah işine gitmek için otomobiline binen Muammer Öztürk uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı.

Öztürk hastanede hayatını kaybederken, saldırganlar ise olay yerinden kaçmıştı.

Öztürk cinayeti kamera tarafından görüntülendi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öztürk’ün ölümüne ilişkin Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Cinayet anının güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi.

Güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu şüphelilerin olay yerine iki kişi olarak geldikleri, bir şüphelinin ise araca ateş ettiği görüldü.

TETİKÇİ 18 YAŞINDAYMIŞ

Görüntülerden saldırganların kimlikleri belirlendi.

Olayda silah kullanan M.T.U. (18) Beylikdüzü’nde düzenlenen operasyonla yanında bulunan M.C.B. ile birlikte yakalandı. Şüphelilerin sorguları Cinayet Büro Amirliğinde yapılırken olayla ilgili 17 yaşındaki N.B.A.’nın da yakalanmasıyla gözaltı sayısı 3’e çıktı.

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ

Saldırının eskiye dayalı bir husumet sonucu meydana geldiği belirlendi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T.U ile N.B.A. tutuklanırken M.C.B. yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.

Related Posts

Tekirdağ’da Asayiş ve Trafik Denetimleri

Polis, Tekirdağ’da asayiş ve trafik denetimleri düzenleyerek güvenliği artırmayı hedefliyor.

Fenerbahçe büyük rövanş öncesi moral arıyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolundaki Benfica rövanşı öncesinde ligde 3 puanın peşinde. Sarı Lacivertliler, yeni sözonun üçüncü haftasında Kocaelispor’u konuk edecek.

Şirketlere kestiği ağaç kadar ağaç kesme izni

Ormanları korumakla görevli Tarım ve Orman Bakanlığı, maden şirketlerine kestiğinin iki katı daha orman kesme hakkı verdi. Ormanlarda artık daha geniş kel alanlar göreceğiz.

Süleymaniye’de “kuzen” operasyonu: KYB lideri Talabani’den, amcasının oğluna operasyon

Süleymaniye’de “kuzen” operasyonu: KYB lideri Talabani’den, amcasının oğluna operasyon

TEM Otoyolu’nda yine kamyonet devrildi: Uzun araç kuyruğu oluştu

Kaza, TEM Otoyolu Altınşehir mevkiinde Edirne istikametinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Dün aynı noktada kamyon devrilmiş ve trafik durma noktasına gelmişti. Bugün ise 64 NK 401 plakalı kamyonetin şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybetti …

Bakan ‘mümkün değil’ dedi: 350 bin lira isteyenler bile var

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı yaklaşırken, birçok devlet okulunda “bağış” adı altında kayıt ücreti talep edilmeye devam ediyor. Kimi okullarda ise öğrenci velilerden kayıt ücreti olarak 350 bin lira dahi istendi. TÖBSEN Genel Eğitim Sekreteri Serkan Bebek, “Bu durum, hukuka ve anayasaya aykırıdır. Anayasaya göre, hiç kimse eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz; devlet okullarında eğitim ücretsizdir. Ayrıca, Okul Aile Birliği Yönetmeliği’ne göre kayıt döneminde bağış toplanamaz” dedi.