Alanya kışa meydan okuyor: Turistler Damlataş plajını doldurdu

Alanya’nın Güneşli Havası ve Damlataş Plajı Turistleri Çekmeye Devam Ediyor

Antalya’nın Alanya ilçesinde güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Damlataş plajını doldurdu.

İHA’nın haberine göre sıcaklığın 20 dereceye çıktığı Alanya’da güzel hava ile denizin tadını çıkarmak isteyen yerli ve yabancı turistler kendilerini Damlataş plajına attı. Deniz sıcaklığının 17 ölçüldüğü Alanya’da vatandaşlar denizin keyfini çıkardı. Güneşli havayı fırsat bilen turistler gemi turlarına çıkarken, kimi turistler havanın güzel olmasıyla birlikte plajların vazgeçilmez etkinliği olan plaj voleybolu oynamayı ise ihmal etmedi. Bazı yerli vatandaşlar ise balık tutarak vakit geçirdi.

Kayseri’den hafta sonu tatili için Alanya’ya gelen Mustafa Kaya (45), “Çocuklarımla birlikte hafta sonunu burada geçirmek için geldik. Bizim oralara göre havalar güzel, sıcak çocuklar denize giriyor, ben de onları izliyorum. Antalya, Alanya bizim vazgeçilmezlerimizden, Kayseri soğuk olduğu için bu kıyafetler ile oturmamız mümkün değil, burada rahatız” dedi.

(İHA)

Related Posts

İran’dan Rusya’ya S-400 tepkisi: ‘Putin’in işbirliği budur’

İran’ın eski Meclis Başkan Yardımcısı Mutahhari, Rusya’nın aralarındaki stratejik işbirliği anlaşmasına rağmen İsrail ile savaşta ülkesine silah satmamasına tepki gösterdi.

Yemen’deki Husiler’den saldırı: İsrail’de sirenler çalıyor

Yemen’deki Husiler’den saldırı: İsrail’de sirenler çalıyor

TBB’den belediyelere 62 araç hibesi

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından araç hibe edilen araçların temsili anahtarları belediye başkanlarına teslim edildi. Hibe edilen hizmet araçları Türkiye’nin dört bir yanına doğru yola çıktı.

Son Dakika… CHP’den ‘100 Karası’ toplantısı: ‘Kazanan direnenler olacak’

Son dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB’ye yönelik soruşturmaların 100. günü nedeniyle düzenlenen ‘100 Karası’ Toplantısı’nda konuşuyor.

Evleneli 2 ay olmuştu: Aldatma kavgasında kocasının yumruk attığı kadın öldü

Küçükçekmece’de tartıştığı eşine yumruk atan Nazım Özayyıldız, eşinin başını mermere çarpması sonucu ölümüne neden oldu.

Kaymakamlıktan Beyoğlu’nda eylem yasağı kararı

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesapları üzerinden bugün için toplanma çağrıları yapıldığının anlaşıldığı belirtildi. Yapılmak istenilen toplanmaların, kamu düzeni ve toplumsal barışı bozabilecek eylemlere sebebiyet …