ABD’nin Florida eyaletinde timsah saldırısına uğrayan kadın hayatını kaybetti

Florida’da Gerçekleşen Timsah Saldırısı Hakkında Şok Eden Ayrıntılar

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu yetkililerine göre, son olay Tiger Creek Deresi ile Lake Kissimmee Gölü’nün kesişim noktasında meydana geldi.

Olayın kurbanı Cynthia Diekema, eşiyle birlikte kanoyla su üzerinde ilerlerken beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. Dev timsah, kanoyu devirerek çifte saldırdı ve Diekema’yı su altına çekti.

Yapılan açıklamalara göre, Diekema’nın eşi müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı ve timsahın kadını su altına çektiği bildirildi.

Olayın ardından bölgeye giden ekipler, iki timsahı yakalayarak Diekema’nın cesedini sudan çıkardı. Florida’da timsah nüfusunun 1 milyonun üzerinde olduğu ve her yıl ortalama sekiz timsah saldırısının yaşandığı belirtiliyor.

Related Posts

BM raporu: Türkiye’nin yüzde 88’i çölleşme riskiyle karşı karşıya

BM raporu: Türkiye’nin yüzde 88’i çölleşme riskiyle karşı karşıya

Rusya için ölen kim? 48 farklı ülkeden 1500 asker…

Letonya merkezli Rusya karşıtı gazetecilik platformu iStories, Moskova’daki Emias adlı sağlık veri sistemine yapılan bir siber saldırı sonrası binlerce askeri kayda ulaştı. Nisan 2023 ile Mayıs 2024 arasında, sadece Moskova’da 1500’den fazla yabancı …

Emlak ofisindeki silahlı kavga saniye saniye kaydedildi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, alacak meselesi yüzünden bir emlak ofisinde çıkan silahlı kavgada işletme sahibi Yiğit Burdur (37) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

Husiler birkez daha İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’nı hedef aldı

Yemen’deki Husiler, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı hipersonik balistik füzeyle “başarılı şekilde” hedef aldıklarını açıkladı. Husilerin askeri sözcüsü Yahya Seri, grubun “önümüzdeki günlerde yaşanabilecek her türlü gelişmeye karşı hazırlıklı ve teyakkuz halinde” olduğunu belirtti.

Şam’dan Tel Aviv’e yeni teklif: ‘1974‘e dönelim’

İsrail ile Suriye arasındaki çatışmasızlık görüşmeleri ABD’nin arabuluculuğunda devam ederken Şam’dan Tel Aviv’e “1974 anlaşmasına dönmeye hazırız” önerisi gitti.