Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Gece geç saatlerde merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gerçekleşen olayda Cihan Kizir’e ait bir araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinleri tarafından fark edilen yangın hızla yayıldı ve aracın bagaj kısmından başlayan yangın, otomobili alev topuna dönüştürdü.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki yangının çıkış sebebini araştırmak için detaylı bir çalışma yaptı.

Kizir olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arabadan bağırma sesleri duydum ve dışarı çıktığımda araç alevler içindeydi. Aracın arka kısmında alevler vardı. Hemen polis ve itfaiyeyi aradık ve yangın söndürüldü” dedi.

Polis ekipleri olayı inceledi ve aracın kundaklanıp kundaklanmadığını belirlemek için çalışmalarına devam ettiler. Kizir, “Araba tamamen kullanılamaz hale geldi, umarım sorumlular bulunur” şeklinde konuştu.

Related Posts

2 kardeş 21 motosiklet çaldı: Böyle yakalandılar

Diyarbakır’da piyasa değeri toplam 2 milyon TL olan 21 motosiklet çalan 2 kardeşi polis, 112 saat kamera görüntüsü inceleyerek yakaladı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansırken, 2 şüpheli tutuklandı.

İsrail, Yemen’deki Hudeyde Limanı’nı ve bir beton fabrikasını vurdu

İsrail, Yemen’deki İran destekli Husilerin İsrail’in ana uluslararası havalimanı olan Ben Gurion Havalimanı’na düzenlediği füze saldırısına karşılık verdi. İsrail ordusu, Yemen’deki Hudeyde Limanı’na ve beton fabrikasına hava saldırısı düzenledi …

‘Filistin halkı Gazze Şeridi’ni terk etmeyecek’

Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın danışmanı el Habbaş, İsrail’in Gazze Şeridi’nin tamamını işgal etme kararına ilişkin yorumunda Filistin halkının Gazze’yi terk etmeyeceğini vurguladı.

Özgür Özel’e saldıran evlat katili Selçuk Tengioğlu kalan cezasını da çekecek

Avukat Rezan Epözdemir, CHP lideri Özgür Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu’nun hem saldırı hem de daha önce işlediği suçlar nedeniyle kalan hapis cezasını çekeceğini ifade etti.

İzmir Milletvekili Ösen: Hem yerli üretimi hem de halk sağlığını tehdit eden ürünlere karşı ne zaman önlem alınacak?

İzmir Milletvekili Ösen: Hem yerli üretimi hem de halk sağlığını tehdit eden ürünlere karşı ne zaman önlem alınacak?

50 bin kişinin diploması burada! Aralarında kimler yok ki…

Diyarbakır’da Dicle Üniversitesinde (DÜ) arşivde muhafaza edilen yaklaşık 50 bin diploma sahiplerini bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir