Bilecik’te “Anne Taksi“ uygulaması: Anneler, doğum ve sonrasındaki 6 aylık süreçte ücretsiz yararlanabilecek

Bilecik Belediyesi tarafından hayata geçirilen, annelerin doğum ve sonrasındaki 6 aylık süreçte ücretsiz yararlanabileceği “Anne Taksi” uygulaması hizmet vermeye başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Anne Taksi” uygulaması hizmet vermeye başladı. Sosyal belediyecilik anlamında yeni bir uygulamayı hayata geçirdikleri için duyduğu mutluluğu ifade eden Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, tüm anne adaylarının hizmetten en iyi şekilde faydalanabileceğini söyledi.

“Rutin kontrollerde randevu sistemiyle hizmet verecek”

Bilecik’te güzel ve örnek bir hizmeti vatandaşlarla buluşturduklarını ifade eden Başkan Subaşı, “nne Taksi’ uygulamamızın şehrimize ve tüm annelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ” dedi.

Başkan Subaşı, uygulamadan faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın 7 gün 24 saat esasına göre hizmet verecek olan “Anne Taksi” için ilgili telefondan randevu alabileceklerini söyledi. (ANKA)

Botoks ücreti ne kadar olmalı, Türkiye’de yasal olan markalar hangileri; Dr. Nurhayat Gül anlattı


Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Ankara’da vahşet: Anne, çocuklarını öldürdü; detaylar ortaya çıktı!TIKLAYIN | Galatasaray’dan Adana Demirspor maçı açıklaması!

TIKLAYIN | İstanbul için peş peşe kar uyarıları: Uçuş iptalleri de yaşanıyor!

TIKLAYIN | Yavaş, üçlü görüşmede o makaleyi okudu: “Her iki isim de aday olsun, daha az oy alan aday ikinci turda diğerine destek versin”

TIKLAYIN | Bakanlık, yazı gönderdi: Toplandıktan sonra geri bırakılan her köpek için belediyelere 72 bin lira ceza kesilecek!

TIKLAYIN | Sosyal medya fenomeninin meydan okuması ölüme götürüyordu: Yaptığım en aptalca video!


Related Posts

Kuzey Kore tarafını seçti!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ise resmi bir açıklamayla İran’a açık destek verdi. İsrail’in saldırılarını “emperyalist provokasyon” olarak tanımlayan Kim, Tahran’la dayanışma mesajı verdi. Ortadoğu’da tırmanan İsrail-İran gerilimi, küresel ölçekte …

ABD Başkanı Trump: Tahran’daki herkes derhal tahliye edilmeli

ABD Başkanı Trump: Tahran’daki herkes derhal tahliye edilmeli

Bingöl’de 14 kaçak göçmen yakalandı: 2 organizatör tutuklandı

Bingöl’de jandarma ekiplerinin durdurduğu hafif ticari araçta yasa dışı yollarla yurda giriş yapan 14 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

176 çocuklu adam Babalar Günü’nde babalığı bıraktı

17 yılda 176 çocuğun biyolojik babası olan Ari Nagel, Babalar Günü’nde emekliye ayrıldı. 50 yaşına yaklaşan Nagel, artık genç çiftlere yer açmanın zamanının geldiğini söylüyor.

Netanyahu görevden alma kararı vermişti: Ronen Bar, iç istihbarat teşkilatından ayrıldı

Netanyahu görevden alma kararı vermişti: Ronen Bar, iç istihbarat teşkilatından ayrıldı

Çaykara’da 75 kişilik bir grup yaylada kayboldu

Trabzon’un Çaykara ilçesi Uzungöl bölgesindeki Demirkapı yaylasında yürüyüşe çıkan 75 kişilik bir grup kayboldu. Ekipler arama çalışması başlattı.