Bursa’da 2 çocuğunu rehin alan baba ikna edilmeye çalışılıyor

İnegöl’de Yaşanan Yangın Olayı

Orhaniye Mahallesi’nde meydana gelen yangın faciası, dün öğlen saatlerinde başladı. İhbar üzerine olay yerine hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangın ekipler tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken, yapılan incelemede ev sahibi Hüseyin G’nin, yanında getirdiği yanıcı bir madde ile yangını kasten çıkardığı tespit edildi.

Şüphelinin yakalanması için başlatılan operasyonda, Hüseyin G’nin Alibeyköy Mahallesi’ndeki ikametine gidildi. Ancak şahıs, polis ve jandarma ekiplerini gördüğünde elindeki bıçakla 2 çocuğunu rehin aldı. Güvenlik önlemleri alınırken, müzakere ekibi de sevkedildi ve Hüseyin G’yi ikna etme çalışmaları başlatıldı.

Müzakere süreci devam ederken, olay yerindeki güvenlik önlemleri en üst seviyede tutulmaktadır. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

Husiler birkez daha İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’nı hedef aldı

Yemen’deki Husiler, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı hipersonik balistik füzeyle “başarılı şekilde” hedef aldıklarını açıkladı. Husilerin askeri sözcüsü Yahya Seri, grubun “önümüzdeki günlerde yaşanabilecek her türlü gelişmeye karşı hazırlıklı ve teyakkuz halinde” olduğunu belirtti.

Şam’dan Tel Aviv’e yeni teklif: ‘1974‘e dönelim’

İsrail ile Suriye arasındaki çatışmasızlık görüşmeleri ABD’nin arabuluculuğunda devam ederken Şam’dan Tel Aviv’e “1974 anlaşmasına dönmeye hazırız” önerisi gitti.

Kumpas davalarının kopyası yaşanıyor

Ergenekon kumpasının fitili Tuncay Güney’in ifadeleriyle ateşlendi. Onlarca kişi sahte suçlamalarla hapis yattı. 18 yıl sonra savcılığın ‘suç örgütü lideri’ dediği Aziz İhsan Aktaş sahneye çıktı. O konuştu, gözaltı operasyonları yapıldı.

Fransa’da 102 yıl sonra bir ilk: Halkın kullanımına açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’teki Seine Nehri, 102 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.

Uçakta yangın alarmı: Yolcular uçağın kanadından atladı

Uçakta yangın alarmı: Yolcular uçağın kanadından atladı