Oyuncak tabanca ile ateş edip panik yaşattılar: Maskeli şüpheliler gözaltına alındı

Salı Pazarı’nda Korku Dolu Anlar: Maskeli Gençlerin İşi Gerçek Değilmiş!

Antalya’nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı yakınlarında akşam saatlerinde meydana gelen olayda, maskeli iki genç motosikletleriyle sürüş yaparken yolda bulunan sürücüler ve vatandaşlar arasında korku dolu anlar yaşandı.

Motosikletin arkasında oturan diğer kişi olayı cep telefonuyla kaydederken, maskeli gençlerin insanlara doğrulttuğu silahların aslında oyuncak olduğunu öğrenildi.

Maskeli Gençler İfade Verdi

Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 4 kişiyi gözaltına aldı. Maskeli gençler S.K. (18) ve G.A. (18) ifadelerinde ellerindeki silahların gerçek olmadığını ve oyuncak olduğunu belirttiler.

Olayı kaydeden diğer şahıslar Y.Y. (19) ve M.Ç. (17) ise halkı tehdit etmek suçlamasıyla adli işlem görmek üzere işleme konuldu.

Related Posts

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.

İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’de günlük yaşam

Gazze Şeridi’nde barınma, gıda ve temiz su gibi en temel ihtiyaçlardan yoksun kalan Filistinliler, zorlu yaşam koşullarına rağmen hayatta kalma mücadelesi veriyor. İsrail’in saldırıları ve uyguladığı abluka nedeniyle Gazze’de yaşanan insani kriz her …

Bir çöp ev olayı da Denizli’de… Bu kez 6 kamyon çöp çıktı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Y.Ç.’ye (76) ait evden 6 kamyon çöp çıktı. Belediye ekipleri, çöpleri çıkarttıktan sonra evi temizledi. İşlem 6 saat sürdü.

Kartalkaya faciasında sorumluluk üstlenen yok! Otel müdürü ‘resepsiyonistim’ dedi

Grand Kartal Otel’de çıkan yangına ilişkin tutuklanan otel müdürü tutuklu sanık Zeki Yılmaz, “Her ne kadar bana müdürlük unvanı verseler de benim yaptığım iş resepsiyon görevi oldu. Bordrosunda resepsiyonist görevlisi yazan bir çalışanım, otelde hiçbir şekilde yetkim yoktur. Otel aile otelidir, kararları kendileri alır ve kendileri kontrol eder. Otelle alakalı ne gerekiyorsa kendileri belirler. Kendisine koltuk bile aldıramayan müdür mü olur?” dedi.

Trump ve Netanyahu arasında ikinci Gazze görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’yi görüşmek için bu hafta içinde ikinci kez bir araya geldi.

75 ülkeye vizeleri kaldırdı, Türkiye kapıda kaldı

Çin 75 ülkenin vatandaşlarına vize serbestliği tanıdı. Ancak 75 ülkenin arasında Türkiye yer almadı.