Bodrum’da kamyonet uçuruma devrildi: 3 yaralı

Bodrum’da Kamyonet Uçuruma Devrilerek 3 Kişi Yaralandı

Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında kamyonet uçuruma devrildi ve araçtaki 3 kişi yaralandı.

Kaza, Bodrum-Yalıkavak kara yolu Dağbelen mevkisinde meydana geldi. Henüz sürücüsü belirlenemeyen kamyonet, kontrolü kaybederek yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Olayda sürücüyle birlikte araçta bulunan 2 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, hızla çağrılan ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Kamyonet, vinç ve kepçe yardımıyla uçurumdan çıkarıldı. (AA)

Komşuların Endişeleri Yersiz Çıktı: Opera Yarışmasında Birinci!

Güneş Uluçay adlı genç yetenek, Bodrum’da düzenlenen opera yarışmasında birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Komşuların başlangıçta endişe duyduğu opera tutkusu, şimdi onun kariyerinde mihenk taşı olabilir.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Kuzey Kore tarafını seçti!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ise resmi bir açıklamayla İran’a açık destek verdi. İsrail’in saldırılarını “emperyalist provokasyon” olarak tanımlayan Kim, Tahran’la dayanışma mesajı verdi. Ortadoğu’da tırmanan İsrail-İran gerilimi, küresel ölçekte …

ABD Başkanı Trump: Tahran’daki herkes derhal tahliye edilmeli

ABD Başkanı Trump: Tahran’daki herkes derhal tahliye edilmeli

Bingöl’de 14 kaçak göçmen yakalandı: 2 organizatör tutuklandı

Bingöl’de jandarma ekiplerinin durdurduğu hafif ticari araçta yasa dışı yollarla yurda giriş yapan 14 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

176 çocuklu adam Babalar Günü’nde babalığı bıraktı

17 yılda 176 çocuğun biyolojik babası olan Ari Nagel, Babalar Günü’nde emekliye ayrıldı. 50 yaşına yaklaşan Nagel, artık genç çiftlere yer açmanın zamanının geldiğini söylüyor.

Netanyahu görevden alma kararı vermişti: Ronen Bar, iç istihbarat teşkilatından ayrıldı

Netanyahu görevden alma kararı vermişti: Ronen Bar, iç istihbarat teşkilatından ayrıldı

Çaykara’da 75 kişilik bir grup yaylada kayboldu

Trabzon’un Çaykara ilçesi Uzungöl bölgesindeki Demirkapı yaylasında yürüyüşe çıkan 75 kişilik bir grup kayboldu. Ekipler arama çalışması başlattı.